Tuncar ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1977 yılında Ordu/Ünye ilçesinde doğdum. İlkokulu Pelitliyatak Merkez İlköğretim Okulu´nda okudum. Ortaöğretime Akkuş İmamhatip Lisesi´nde başlayıp, Ünye İmamhatip Lisesi´nde ortaöğrenimimi tamamladım. Yüksek öğrenimi 1996-2000 yılları arasında Sakarya Ünversitesi Sosyoloji Bölümünü tamamladım.

2002 yılında Aybastı Suçıkan İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak göreve başladım.

2004 yılında branş değişikliği yaparak Felsefe Grubu öğretmenliğine geçtim ve Aybastı Çok Programlı Lisesi´nde göreve başladım.

2005 yılında Kumru Çok Programlı Lisesi´ne Felsefe öğretmeni olarak atandım.

2006 yılında Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak geçtim.

2010 yılında Tekkiraz Lisesi´ne müdür olarak geçtim. Okul dönüştürüldüğünden dolayı Tekkiraz Ticaret Meslek Lisesi´nde  görevime devam ettim.2014-2015 Eğitim -öğretim yılı itibariyle de ÜNYE ÇAKIRTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE görev yapmaya başladım.2022 2023 Eğitim Öğretim Yılında Yeniden Yönetici Görevlendirme kapsamında 01.08.2023 tarihi itibariyle İkizce Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak atandım. Bu okuldaki görevime devam etmekteyim.Üç kız babasıyım.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev almaktayım.